Restaurang Magnolia

Bra restauranger och matupplevelser

Färdig mat till dörren

Att kunna äta på restaurang är sådan lyx i vardagen som alla förtjänar ibland. Man äter gott och man slipper både matlagning och disk. Man kan koncentrera sig fullt på sitt sällskap och på att njuta av maten. Men det kostar en slant och man kan inte direkt säga att alla restauranger satsar på nyttig mat lika mycket som de satsar på god mat. Äntligen har det kommit ett optimalt alternativ till vardagslyx som känns modern och uppdaterad efter både plånbokens och hälsans behov.

Företaget bakom GI boxen har nämligen sedan en tid tillbaka levererat hälsosam mat till dörren för alla som vill laga sin egen mat ibland, men som behöver inspiration. Under vardagarna får man lunch och middag med GI och hälsa i fokus. Inspirationen kommer från just GI boxen som förutom att komma med fräscha råvaror och nyttig mat, kommer med tillagningsförslag och träningstips.

När man står vid spisen på helgen efter att ha genomgått ett härligt träningspass har man flera recept att välja mellan när man lagar mat med samma innehåll som en färdig gi matkasse innehåller. Det är alltså lika enkelt som det är nyttigt att äta gi mat.

För den som inte riktigt är säker på vad GI boxen gör kommer här en liten genomgång av deras tjänster:

• Viktnedgång – Hittills har deras kunder genomgått en genomsnittlig viktminskning på 4,5 kg.
• Färdig att ätas – GI mat i färdiga portioner för lunch och middag under arbetsveckan.
• Hemleverans – GI boxen levererar maten hem till dörren.
• Tips och recept – de erbjuder tips för matlagning och viktnedgång samt träningstips. En full service helt enkelt