Restaurang Magnolia

Bra restauranger och matupplevelser

God mat till familjen på nolltid

befa5c7cfca376be94eddaf5af8d72f6Vem vill inte kunna laga god och nyttig mat till familjen på kort tid? Antagligen de flesta. Men många har svårt att veta hur man ska lyckas med detta. Tur är väl att Matbloggaren Madeleine Sandahl har tips på hur du lyckas!

Det går faktiskt att laga god och nyttig mat till familjen å nolltid, men då måste du planera din vardag. För många familjer är den färdiga matkassen som idag erbjuds av många aktörer men bra lösning, då slipper man åka till affären, köa och krångla. Men det gäller också att ha lite bra recept i bakhuvet.

Blogg med fokus på enkel vardagsmat

Många vill laga vardagsmaten snabbt och enkelt, och just det bloggar fembarnsmamman Madeleine om! Har man barn är det viktigt att maten går fort att laga, så att man kan lägga sin tid på att umgås med barnen istället. Det är en viktig faktor som bidrar till en hållbar vardag med mindre stress. I Expressen tipsar hon om en av sina snabblagade favoriträtter; lax med fetaostsås som kräver knappa 10 minuters jobb, läs receptet här. Hon brukar laga mycket mat så att det blir över och struntar i snygga uppläggningar, i alla fall på vardagar. Madeleine och hennes familj har ett stort intresse för mat, men fokuserar bara på de enkla recepten, just för att det ska finnas tid till att umgås istället. Med sin blogg och sina recept hoppas hon kunna hjälpa andra familjer till ett mindre stressigt vardagsliv med lättlagad, god och nyttig mat och mer tid tillsammans.

”Jag jobbar ständigt genom bloggen med att ta fram enkla recept och jag hoppas att det kan lösa inte bara mina utan även andra stressade barnfamiljers middagar”, säger Madeleine.