Restaurang Magnolia

Bra restauranger och matupplevelser

Skapa en unik restaurang

Det är många saker som ska klaffa för att en restaurang ska lyckas på den konkurrenskraftiga marknaden. En viktig aspekt är till exempel att erbjuda något som är unikt och annorlunda jämfört med sina konkurrenter – och det är något som en restaurang i Nacka verkligen lyckats med.

I en restaurang är det viktigt med rätt inredning, det är steg ett. En inredning som passar lokalen och som är genomtänkt är det optimala. Sedan gäller de såklart att servera aptitlig mat som gästerna uppskattar, men det är trots allt första intrycket som avgör om gäster kommer till restauranger eller inte. Sedan kan du servera hur god mat som helst, men om gästerna får sitta i en matsal som varken är inbjudande eller känns ren så spelar det ingen roll. Så hur ska man göra då? Bästa är att ta efter en restaurang som det går bra för, såsom den i Nacka kommun dit busslaster av matsugna människor går för att besöka den restaurangen.

Så populär att det går busslaster

Restaurangen Grand Palace i Saltsjöqvarn, Nacka, är så populär att det går busslaster hit med turister från Kina, Taiwan, Thailand och Sydkorea – vilket ibland inte uppskattas av de boende  området. Så här säger en granna till exempel till lokaltidningen:

”– De flesta på den här gatan håller på att bli vansinniga av den här busstrafiken. De står under vår balkong med motorn på och släpper av och på passagerare” läs mer i lokaltidningen Mitti.

Vilken lärdom kan vi då dra av detta? Att du ska låta dig inspireras av de restauranger som lyckas, men kanske vara lite noggrann med att tänka på grannarna i händelse av att du lyckas riktigt, riktigt bra.